Logo Carmelia Maku Up - Wedding, Make Up, Make Up Bali, Make Up Artist, Bali, Wedding Bali, Make Up Artist Bali, Bride, Asian Bride

  • Asian Bride
  • Make Up Bali
  • Make Up Artist
  • Wedding Bali
  • Make Up Artist Bali
Asian Bride1 Make Up Bali2 Make Up Artist3 Wedding Bali4 Make Up Artist Bali5

Testimonial



The sweetest make up artist. Carmel and her team are the best make up artist in town. I am very lucky to know her. I did a trial make up with her back in March 2017 and I love her work. She also did my make up for prewedding pictures. Her assistant and she came to my hotel at 2 am and stay with me until around 7 pm. She never showed that she is tired, always smiling, patience and kind. Not only her work is outstanding, she also has a great personality which really helps especially on the BIG day. Her calmness soothed me throughout my wedding day. She did 4 looks on me in 1 day. I am very thankful to her and her team and would highly recommend her to anyone. You wont be disappointed.

Make up artist yang paling manis. Carmel dan teamnya adalah make up artist terbaik. Saya sangat beruntung bisa mengenalnya. Saya melakukan percobaan bulan Maret 2017 kemaren dan Saya sangat menyukai hasil makeupnya. Mereka juga menjadi make up artis untuk praweding saya. Carmel dan asistennya datang ke hotel jam 2 pagi dan stay sampai pukul 7 malam. Mereka tidak pernah menunjukan mereka lelah, selalu tersenyum, sabar dan ramah. Tidak hanya hasil makeupnya yang menonjol, tapi dia juga memiliki kepribadian yang baik dimana sangat dibutuhkan terutama di hari besar saya. Ketenangannya membuat saya merasa nyaman dan tenang sepanjang hari pernikahan saya. Carmel membuat 4 riasan dalam 1 hari. Saya sangat berterimakasi pada Carmelia dan team dan sangat merekomendasikannya. Kalian tidak akan merasa kecewa.

Saturday, 16 September, 2017
(Jessica and Handoko)

Carmelia, you're a gem that i have found in this foreign and so glad to have you on my big day. Can't thank you enough! Love Ying Nee

Carmelia, anda adalah permata yang saya temukan disini dan saya sangat senang memiliki mu di hari besar saya. Saya sangat berterima kasih! Love Ying Nee

Saturday, 17 September, 2016
(Ying Nee - Ather)
Tirtha Uluwatu

@carmeliamakeup u're the best, I fall in love with your artwork since long time ago !!

@carmeliamakeup kamu yang terbaik, Aku jatuh cinta dengan hasil kerjamu sejak dulu !!

Friday, 2 September, 2016
(Jan and Putri)
Ungasan Clifftop Uluwatu

Thank you for your hard work.. you and your team have doing beautiful works,  I will recommend to our friends.

Terima kasih untuk kerja keras mu... kamu dan team telah mengerjakan pekerjaan yang sangan bagus, Aku akan merekomendasikan mu ke teman-teman kami.

Sunday, 28 August, 2016
(Peter and Aliisha)
The Edge

Thank you very much, everyone said it's nice. Thank you for making me looks gorgeous!

Tks so much... banyak yang muji dandananku. Sekali lagi tks sudah membuatku cantiik :)

Sunday, 24 July, 2016
(Bunga and Joeli)
The Sahita

Thank you very much for your amazing work... Thank you for makes me and bridesmaids pretty :-)

Terima kasih banyak untuk pekerjaan luar biasa Anda... Terima kasih telah membuat saya dan pengiring pengantin cantik

Saturday, 23 July, 2016
(Sue and Carlos)
Samabe

Thank you for the gorgeous make up, I feel I am the prettiest woman in Bali at the moment :-)

Terima kasih untuk makeup yang cantik, Saya merasa saya wanita tercantik di Bali saat itu :)

 

Saturday, 16 April, 2016
(Tari and Andra)
Blue Heaven

Thank you ceeee :* :* :* Loved the makeup! Everyone said it's nice hehehe. Thanks for your work!

Terimakasih ceeee :* :* :* Sangat suka dengan makeupnya! Semua bilang bagus hehehe. Terima kasih untuk pekerjaan anda.

Saturday, 18 June, 2016
(Jessica - Roy)
Wedding Discovery Kartika Plaza

Ce, thank you so much for your flawless makeup.. Really love it.. love it.. love it.. :* :* :* Thank you for your support :) :) :)

Ce, terimakasih banyak untuk makeup flawless  nya yaa.. Suka banget.. love it.. love it.. love it :* :* :* Terima kasih sudah support acara kami :) :) :)

Thursday, 9 June, 2016
(Febby - David)
Fx Kuta

Carmelia this is Su. Thank you for the perfect make up. You made my day wonderful.

Carmelia ini Su. Terima kasih untuk makeupnya yang sempurna. Kamu membuat hari saya menjadi indah.

Monday, 28 December, 2015
(Su Ran Byun - Seonghwankim)
Samabe

Everyone thinks ur makeup skills are super good!! You're awesome!!

Saturday, 26 December, 2015
(Christie - Nico)
Samabe

Thank you so much for the Gorgeous Make Up, Ci

Thanks so much untuk make upnya yang bagus banget yah Ci

August 8th, 2015
(Fenty Lafian and Christopher Zanca)
Sharma Spring Villa

Thank you for the Gorgeous Make Up, I feel stunning

Terima kasih untuk make upnya yang cantik, Saya merasa sangat mempesona

(Ms. Deren - Mr. Ketut Lea Wedding)
(Finalis Putri Bali - Property Enterpreneur)
The Mulia Grand Ballroom

Hi Lia,
Thank you for doing my makeup on my wedding day. I really love it!! All my friends also said that i was looking so pretty at that day. Hahaa.. You really did a great work. Thanks and hope to see you again in another chance!!! :)

Terima kasih atas make upnya pada hari pernikahan saya. Saya sangat menyukainya!! Semua teman saya juga bilang saya sangat cantik saat itu. Hahaa.. Kamu benar-benar melakukan perkerjaan yang sangat bagus. Terima kasih dan berharap dapat bertemu denganmu lagi di lain waktu.

Oct 14th, 2014
(Selvy-Evan Wedding)
Four Season Resort

Halo Carmelia,
I really love your make up and hair do and All my friend ask me about my make up ;)
I will call you again for another event

Pastinyaaa aku suka banget hasil Make Up and Hair do-nya. and temen2 juga pada nanya tuh ;)
kalo ada event lagi pasti aku panggil kamu lagi yaaaa...

Sept 14th, 2014
(Diana-Aldo Wedding)
Villa Lataliana Seminyak

Hello Lia,
just want to say thank you to u. All my friends say my make up n hairdo was very pretty
Have a good week

Mau bilang makasi buat kamu. Temen-temen ku bilang make up dan hairdonya sangat cantik.
Semoga minggu mu menyenangkan.

Sept 12th, 2014
( Ruby and Agus Wedding)
Grand. Nikko Resort

Dear Carmelia,
Thank you for making me looks gorgeous !
It's been a pleasuree working with you

Terima kasih sudah membuat saya tampak cantik!
Sangat menyenangkan dapat berkerja sama denganmu

Love,
Pamela and Joshua
April 18th, 2014
( Pamela and Joshua Wedding)
The Mulia Resort and Villa-Bali

 

  • Pre Wedding

    Wedding, Make Up, Make Up Bali, Make Up Artist, Bali, Wedding Bali, Make Up Artist Bali, Bride, Asian Bride

    Pre Wedding shoots needs natural, flawless and long lasting make up. Call us for more information !


  • Wedding

    Wedding, Make Up, Make Up Bali, Make Up Artist, Bali, Wedding Bali, Make Up Artist Bali, Bride, Asian Bride

    Look stunning, flawless and beautiful is every Bride's dream. On the wedding day, every bride should look like herself at her most beautiful.

  • Fashion

    Wedding, Make Up, Make Up Bali, Make Up Artist, Bali, Wedding Bali, Make Up Artist Bali, Bride, Asian Bride

    Make Up for Fashion Photographs is very interesting moment, it is about colaborating the photographer's vision, artist's image and the art of beauty. We will be very happy to colaborate with you for another amazing work !

  • Magazine

    Wedding, Make Up, Make Up Bali, Make Up Artist, Bali, Wedding Bali, Make Up Artist Bali, Bride, Asian Bride

    Our team are ready to change your idea to art work, please share your idea and we will make it visible